Toevoegen aan favorieten

Anatomie fysiologie

Anatomie fysiologie

Dit boek is perfect voor de kennis van de complete anatomie en de fysiologie wat de basis vormt van de vakkennis die nodig is voor professionele zorg door apothekersassistentes, doktersassistentes en tandartsassistentes. In het boek Anatomie fysiologie worden de lichamelijke aspecten van het menselijk functioneren systematisch omschreven. Het geeft helder uitleg en ook krijgt u stap voor stap de beschikking over gedetailleerde kennis van en inzicht in het complexe geheel van het functioneren van het menselijk lichaam. Hierbij is niet alleen aandacht voor de feitenkennis, maar wordt ook nadruk gelegd op het verkrijgen van inzicht. Het boek is rijk geïllustreerd full colour. In deze nieuwe druk zijn enkele illustraties vernieuwd en zijn twee hoofdstukken toegevoegd ontwikkeling en veroudering en begrippen uit de natuurwetenschappen. Het boek bevat een uitgebreide verklarende woordenlijst.

De prijs van Anatomie fysiologie is €49.99 bij Bol.com Boeken Nederlands.

Bekijk alle prijzen

Uw stem Uw beoordeling (optioneel) Richtlijnen
 

Alle beoordelingen worden eerst bekeken door ons. Na minimaal één werkdag staan ze op de site. Wij hebben het recht om beoordelingen niet te plaatsen als ze niet overeenkomen met de richtlijnen die hier vermeld staan.

  • Schrijf alleen over dit product.
  • Reclame uitingen worden niet geplaatst.
  • Geef alleen uw eigen mening
  • Gebruik nette taal.
  • Voeg s.v.p. geen email-adressen, telefoonnummers, links naar andere sites of HTML-code toe.

Wij hebben

416339 producten

53 webwinkels

415 Beoordelingen

Over ons

Op webwinkelhof kunt u producten van online winkels vergelijken en zoeken. Wij vinden dat veilig online winkelen en voordelig bestellen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij hebben altijd alle prijzen online. Webwinkelhof is uw start voor online winkelen.

ac ryan Playon HD